Wij zijn wij..?

Sinds 2002 installeren en verkopen wij met veel succes alles op het gebied van satelliet televisie.

Wij staan voor kwaliteit en service in onze producten en installatiewerk.

In 2002 zijn wij begonnen met Satelliet installaties. Wij leggen nieuwe systemen aan of verbeteren bestaande systemen. DigiSatelliet is er voor u en staat voor Service, Kwaliteit en Kennis.

Onze kennis houden wij op peil door cursussen te volgen, vakbladen te lezen en kritisch te blijven in onze producten en installaties. Wat kan er vebeterd worden? Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen in de satelliet ontvanger wereld zeer nauw. 
Velen zijn inmiddels overgegaan op Digitale televisie satellietontvangst. Vooral i.c.m. een Full HD scherm krijgt u een schitterende beeldkwaliteit. 

Met een satelliet ontvanger heeft u een rechtstreekse verbinding met de satelliet hierdoor krijgt u een zeer scherp en natuurlijk beeld op uw TV. 
Wij zijn gespecialiseerd in satelliet ontvangst van alle europese zenders , maar ook ver daar buiten zoals o.a. Hindoestaanse zenders. 
Wij kunnen alles voor u doen op gebied van satelliet TV. Vanaf advisering tot en met installatie en oplevering. Uiteraard verkopen wij ook vele accessoires op het gebied van satelliet televisie. 
Wij werken voornamelijk op afspraak, maar zijn wel buiten kantooruren telefonisch bereikbaar. De reden hiervan is dat er vaak een storing ontdekt wordt in de avonduren en/of in het weekend. Vele bedrijven zijn dan niet bereikbaar en wij zijn er altijd voor onze klanten.

DigiSatelliet, kwaliteit en service van adviseren tot en met installeren