Onze mogelijkheden

Eigenlijk zijn er zoveel mogelijkheden, dat het bijna niet te beschrijven valt. In principe is vrijwel alles mogelijk.
Wij nodigen u van harte uit om uw wensen met ons te bespreken.

Wij kunnen dan samen met u alles tot in detail uitwerken.
Het resultaat is dat u een TV systeem krijgt die helemaal is toegesneden op wat u wilt. 
Vele TV liefhebbers in Flevoland en omstreken zijn u inmiddels voorgegaan.

Wat heeft u nodig?

Voor satelliet TV, heeft u het volgende nodig:

1.Satellietschotel 
Via een schotel ontvangt u het signaal van de satelliet. Satellietschotels zijn er in diverse uitvoeringen, van gaasmateriaal tot transparant kunststof, van wit tot stijlvol gekleurd. Ook de afmetingen verschillen. Een standaard satellietschotel (al vanaf Ø 45 cm) is alles wat u nodig hebt voor de diensten. 

2. Satellietontvanger / decoder
Voor het omzetten van het satellietsignaal naar beeld en geluid heeft u een digitale ontvanger nodig. Er zijn veel verschillende satellietontvangers op de markt, met uiteenlopende mogelijkheden en prijzen. 

3.Coaxkabel
Voor de verbinding tussen de satellietschotel, LNB en de ontvanger heeft u een coaxkabel nodig. Deze kabel moet van een goeie kwaliteit zijn. Daarnaast heeft u enkele connectoren nodig om de kabel aan te sluiten. 

4.LNB 
De LNB is de ontvangstkop die de signalen van de satelliet doorgeeft aan de ontvanger. Deze wordt voor de satellietschotel gemonteerd. 

5.Smartcard
De smartcard regelt de rechten voor uw programmapakketten, bijvoorbeeld welke extra themapakketten u kunt ontvangen. Dit is niet nodig voor het ontvangen van Free to Air zenders (dit zijn gratis zenders). 
Digi Satelliet kan u hier meer over vertellen. 

DigiSatelliet, Televisie beleven zoals u dat wilt